ngeunaan Company

20 taun fokus dina produksi jeung diobral di Kotak floor

Leadedby sakelompok jalma ngora anu keur obsessed jeung pursuing kasampurnaan, Stambe mangrupakeun merek anyar nu museurkeun kana kitchenware. Dina umur ieu, unggal jalma ngora anu ngawangkong ngeunaan teknologi informasi, urang ngajalankeun bisnis urang cara sejen, bravely milih pantes kaluar-baheula cookware salaku produk utama urang. Nyekel sikep kana kahirupan anu salah sahiji falsafah urang. Tapi, eta mindeng meunang overlooked. Dina pasar cookware anu kurangna inspirasi, urang wanna nyieun hiji perobahan, ku ngahasilkeun cookware exquisite jeung awét.

  • dfdf
  • dsf