Rreth kompanisë

20 vjet të fokusohet në prodhimin dhe shitjen e pllaka dysheme

Leadedby një grup i të rinjve të cilët janë të fiksuar me duke ndjekur përsosjen, Stambe është krejt të re që fokusohet në enë gatimi. Në këtë moshë, çdo të rinjtë është duke folur në lidhje me teknologjinë e informacionit, ne të drejtuar biznesin tonë mënyra të tjera, me guxim duke zgjedhur me vend jashtë modës cookware si produktet tona kryesore. Duke mbajtur qëndrim ndaj jetës është një prej filozofisë sonë. Megjithatë, ajo shpesh merr neglizhohet. Në një treg cookware që është mungesa e frymëzimit, ne duan të bëjnë një ndryshim, duke prodhuar cookware hollë dhe të qëndrueshme.

  • dfdf
  • DSF