за компанијата

20 години се фокусира на производство и продажба на подни плочки

Leadedby група на млади луѓе кои се опседнати со спроведувањето на совршенство, Stambe е нов бренд кој се фокусира на прибор. Во оваа возраст, сите млади луѓе се зборува за информатичката технологија, ние се кандидира на нашите бизнис на друг начин, храбро изборот убав надвор обликува садови што се нашите главни производи. Држи став кон животот е една од нашата филозофија. Сепак, тоа често се занемарува. Во садови пазар кој е во недостаток на инспирација, сакаме да се направи промена, со производство на таписерии и трајни садови.

  • dfdf
  • DSF